Sångare - Låtskrivare

'bertAlbumet “Svenska ballader av en vandrare” kommer att släppas den 3 november 2011. (Jag återkommer senare med tid och plats.)

“HEMMA HOS DIG”

Du vill bjuda dina vänner eller släktingar på god mat och vin hemma hos dig, ”hemkänslan” ska dominera, vara tillsammans och avnjuta poetiska sånger med Sydeuropeiska toner, inte ”Viva España” stil, utan snarare svensk visa i världsmusik takter.
Jag har sångprogrammet ”Svenska ballader av en vandrare” 30 minuter, eller upp till en timme, du väljer. Jag sjunger och spelar gitarr. Det handlar om kärlek, längtan, livet, som vanligt i svenska visor men… de här sångerna har du inte hört förut . Jag lovar en skön ”HEMMA HOS DIG” kväll som du och dina kommer att avnjuta och minnas senare med förtjusning.

Är du intresserad? Ta kontakt med mig och skriv till: roberto.gonzalez@comhem.se